joi, 13 octombrie 2016

Finisajele structurate: produse in continua dezvoltare

Cand este vorba de acoperis, despre care unii ar spune ca este cea mai importanta parte a unei case, un simplu strat de vopsea aplicat pe tabla nu mai este de mult o solutie pentru asigurarea protectiei in fata intemperiilor.

Furnizorii de prefabricate pentru industria invelitorilor metalice au dezvoltat diverse sisteme de protectie, finisajele (coating-urile) structurate, care prin structura lor protejeaza otelul de coroziune si oferta diverse aspecte estetice.

In ultimul numar al revistei International Paint&Coating Magazine (http://www.myipcm.com/), compania Marcegaglia, cel mai important furnizor RUFSTER, vorbeste despre succesul sistemului de finisaj MP4 AS pe pietele din Europa de Est si ofera ca exemplu, printe altele, si Rufster ca promotor al finisajelor de calitate.


Published on ipcm n. 41, Vol. VII, September/October 2016, pp. 44-52. www.myipcm.com© ipcm – All rights reserved.

La RUFSTER suntem in permanenta cautare de solutii pentru beneficiari, de aceea in ultimii ani am implementat treptat diverse tipuri de finisaje pentru a testa comportamentul acestora pe piata Romaneasca.
Mai multe despre gama de finisaje RUFSTER aici: http://www.rufster.ro/variantele-de-finisaj.php

Ultima noutate in acest an este finisajul MPR, un coating cu o grosime totala de 60 microni, in combinatie cu un strat de zinc de 275 g/mp si o grosime a tablei de 0,55 mm, pentru care RUFSTER oferta o garantie tehnica de pana la 30 de ani.
Doriti sa vedeti cu ochii dvs. noul MPR ?
Completati formularul si primiti o mostra gratuita: http://www.rufster.ro/cerere-mostra-gratuita-MPR.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu