joi, 11 iulie 2013

Faceti cea mai buna alegere pentru acoperisul dvs. !

Avand in vedere investitia pe care urmeaza sa o faceti, achizitionarea unui sistem de invelitoare nu ar trebui sa fie un lucru la prima vedere sau ceva pentru care se alege cel mai mic pret.
Materialul depinde de furnizor, acesta nu este la fel peste tot, elementele sistemului difera de la comerciant la comerciant iar la fel de importante sunt si serviciile post-vanzare: montajul si garantia.

In scop informativ, RUFSTER va prezinta cateva sfaturi de urmat atunci cand puneti in balanta diverse oferte pentru acoperisul dvs.

- Cereti oferta detaliata de la comerciant pentru a va putea face o idee cat mai buna asupra pretului oferit !
Nu va multumiti doar cu un pret total comunicat verbal sau notat pe un biletel. Trebuie sa stiti ce elemente si in ce cantitati au fost incluse in oferta.










- Asigurati-va ca oferta primita include toate elementele de care aveti nevoie pentru un sistem de acoperis functional !
Pe baza schitei dvs. sau al planului de sapranta pe care il prezentati la comerciant pentru oferta de pret, trebuie sa obtineti un necesar complet de materiale. Daca in timpul montajului sau dupa, constatati ca mai trebuie elemente, atunci va veti da seama de ce a fost "cel mai ieftin".










- Cereti informatii de la comerciant despre materia prima din care este realizata invelitoarea comercializata !
Ar fi ideal sa cunoasteti de unde provine materia prima din care s-a creat invelitoarea pe care doriti sa o achizitionati, si pe aceasta piata exista "chinezarii".










- Solicitati mostre de materiale pentru a va convinge de calitatea materiei prime si inspectati marfa inainte de achizitie !
Pe langa culoarea si grosimea tablei, trebuie sa stiti ca mai sunt si alte caracreristici care determina calitatea materialului: cantitatea stratului de zinc, grosimea stratului de finisaj, rezistenta la decolorare a culorii, elasticitaea peliculei de vopsea. Cereti informatii cu privire la aceste aspecte.










- Pentru a nu aparea diferente de nuanta pe acoperis, toate elementele din tabla trebuie sa fie realizate din acelasi lot !
Pe masura ce "imbatraneste", invelitoarea metalica isi schimba culoarea si isi pierde din luciu. Este un lucru normal dat fiind rezistenta stratului de vopsea. Insa acest fapt nu ar trebui sa se observe, acoperisurile care au "pete" au fost combinate din coli din loturi diferite. Ideal este sa luati totul odata (invelitoare si accesorii), produse din acelasi lot.










- Va recomandam sa solicitati Certificat de Garantie pentru materialele achizitionate si o Factura fiscala !
Acoperisul, cel mai important element al casei dvs., nu-l puteti lua "la negru". Ganditi-va ca economia pe care o faceti pe termen scurt se va transforma intr-o cheltuiala mult mai mare pe termen lung.










Respectati-va banii pentru ca se castiga greu.
Fiti informat si alegeti intelept !




Pentru mai multe informatii, descarcati brosura:

Un comentariu: